parallax background

MO MINILAGER

Fleksible lagerløsninger
tilpasset deg eller din bedrift

 

Dette er oss


 
Mo minilager har tempererte og ventilerte lagerboder for utleie i Nittedal og Frogner utenfor Oslo. Vi leier ut lager for kortere eller lengere perioder. Bodene er perfekte når du skal flytte og trenger mellomlagring for dine eiendeler. Mange av våre kunder bruker våre lagerboder til sesonglagring av sportsutstyr som ski og sykler. Vi løser ditt problem med plassmangel på en enkel og rimelig måte. Alle rom er låsbare og du disponerer lageret som du ønsker under leieperioden.

 
Vi har flere forskjellige størrelser på våre lagerboder. De varierer fra 3-15 m2, og dekker dermed de aller fleste behov for oppbevaring. Prisene varierer fra kr 490,- til 1650,- inkl. moms pr. mnd. Sammen finner vi ut av ditt behov.

 
Mo minilager samarbeider nært med Nittedal Renhold og Flyttebyrå. Dette gjør at vi enkelt og rimelig kan tilby flytting, bæring og transport av dine møbler og inventar. Flyttebyrået har lang erfaring, så dette er både trygt, enkelt og tidsbesparende. Vi kan levere alt man trenger til flytting og pakking, som esker, bobleplast, tape, ol.

 
Vi tar oss gjerne av utvask av din tidligere bopel, slik at du kan konsentrere deg om å se fremover. Vi har også gode løsninger på sortering og avfallshåndtering, så også denne jobben kan du overlate til oss. Stort enklere blir det ikke. Våre lagerboder benyttes av bedrifter og privatpersoner over hele Osloområdet. Vi er fleksible og opptatt av god service og tilgjengelighet. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer perfekt til deg eller ditt firma.

 
Våre lagerboder benyttes av bedrifter og privatpersoner over hele Osloområdet. Vi er fleksible og opptatt av god service og tilgjengelighet. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer perfekt til deg eller ditt firma.
 

Utleie av minilager

Vi har ledig minilager til både privatpersoner og bedrifter. Vi leier ut 3m² - 15m² med startpris fra kr 490,-. Mo minilager befinner seg kun 20 minutter unna Oslo.

  • Korte eller lengre perioder
  • Flytting/mellomlagring eller lagring ved plassmangel
  • Ulike størrelser
  • Private kunder og bedrift
 
Størrelse Pris Kontakt
Minilager 3m² 490,- Bestill
Minilager 6m² 890,- Bestill
Minilager 9m² 1090,- Bestill
Minilager 15m² 1650,- Bestill

 
Alle priser er inkl. moms.

 

Kontakt oss

 
Vi hører gjerne fra deg. Ta kontakt på 911 70 204 for en uforpliktende samtale, eller fyll ut skjemaet nedenfor.